Samsung Galaxy S21 FE İnceleme

samsung galaxy s21 fe inceleme

Samsung Galaxy S21 FE inceleme ve özellikleri neler olduğu kullanıcılar tarafından merak konusu olmaya başlamıştır. Samsung’un amiral gemisi telefonu olarak bilinmektedir. Samsung Galaxy S21 telefonu 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlük sunan amoled ekranı ile tüm dikkateleri üstüne çekmiştir. Bu özelliği sayesinde ekran camı daha sağlamdır. Kırılma ve çizilmeye karşı özel olarak geliştirilmiştir.

Ön kamera özelliği ise yine birçok telefona göre iddialıdır. Ön kamera özelliği 32 MP olarak ortaya çıkmıştır. Ayrıca beğenilen diğer bir özelliği ise parmak okuyucu sensörünün bulunmasıdır. Buda bilgileri korumada ve ekran kilidini açmada kullanıcılarına daha güvenilir bir yöntem olarak sunulmaktadır. Samsung amiral gemisi modeli olarak geçen telefonu Exynos2100 işlemciye sahiptir. Ayrıca 8 GB ram ve 256 GB kadar da depolama alanına sahip olması kullanıcılar tarafından beğenilen bir özelliktir.

Depolama alanının bu kadar yüksek olması birçok uygulama ve fotoğraf için alan demektir. Bu sayede telefonda yavaşlama yapmadan birçok uygulamayı aynı anda barındırma özelliğini göstermektedir.

Kullanıcıları en çok şikâyetçi olduğu durumlardan birisi de şarjın çabuk bitmesidir. İşte artık bu telefon ile bu sorun ortadan kalkmaya başladı. Telefonun 4500 mAh kapasiteli bataryası ile artık daha uzun bir pil ömrü sunmaya devam etmektedir. Ayrıca 15 watt kablosuz hızlı şarj özelliği bulunmaktadır.  Ana kameraya baktığımız zaman ise 12 MP çözünürlük sunan bir sitemi vardır. Buna ek olarak 12 MP ultra geniş çekim özelliği ve 8 MP  de telefoto kamera ile iddialı bir sistem sunmaktadır.

Kullanıcıları artık anılarını en kaliteli kamera sistemi ile ölümsüz hale getirebilecekler. Geniş depolama alanı ile de anılarını rahatça telefonlarında saklayabilme imkanı da bulunmaktadır.  Tasarım konusunda da iddialı bir tarzı bulunmaktadır. Şık ve ince yapısı ile tasarımından söz ettirmektedir. Beyaz, gri ve yeşil olmak üzere 3 farklı renk çeşidi bulunmaktadır. Kullanıcılar tarafından telefonun büyüklüğü ve şıklığı artı yönde not almıştır.

Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri

Samsung Galaxy S21 FE özelliklerini kullanıcıları için şöyle sıralayabiliriz.

  • Ekran boyutu 6.4 inç’tir. Ayrıca amoled ekran kullanıldığı için kırılmalara ve çizilmelere daha dayanıklıdır.
  • İşlemci Exynos 2100
  • Ram 8 GB
  • Ön kamera 32
  • Arka kamera 12+12+8
  • Batarya 4500 mAh
  • İşletim sistemi Android 12 tabanlı One UI 4.0

Samsung Galaxy S21 FE Fiyatları

Samsung Galaxy S21 FE fiyatları satılan mağazadan mağazaya değişiklik göstermektedir. Bu fiyatlara ortalama bir şekilde baktığımızda 10.500 TL’den satış yapıldığını görmekteyiz. 10.500 satılan bu ürün 256 GB olarak satışa sunulmuştur. Bazı mağazalarda renk farklılıklarında fiyat değişikliği de yaşanmaktadır. Ayrıca bu ürünlere internet alışverişi ile de ulaşmanız mümkündür.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar