Redmi K50 Pro İnceleme

redmi k50 pro inceleme

Redmi K50 Pro inceleme ve özellikleri neler? Diye birçok müşterimiz araştırma yapmaktadır. Redmi K50 serisinin açılışı K50 gaming modeli ile yapılmıştı. Daha sonra K50 ve K50 Pro modelleri ile gelişmeye devam etmiştir. Müşterilerimiz tarafından en sık tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Pro versiyonu ile beraber daha hızlı şarj özelliği ve daha yüksek çözünürlükte kamera özelliği gelmiştir. İşlemci olarakta en iyi versiyonunu sunmaktadır.

Depolama alanı olarak ise birçok seçeneği bulunmaktadır. Bu seçenekler arasında 512 GB kadar giden depolama alanı sunmaktadır. Ayrıca bu telefon dikkat çeken diğer bir özelliği ise katmanlı buhar soğutma çemberi özelliği bulunmaktadır. Bu telefon Dimensity 8100 işlemciye sahip bir telefondur. Bu telefonda 6.7 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü amoled ekran mevcuttur. Amoled ekran sayesinde telefonun koruyucu özelliği artmıştır. Camda kırılma oranı en aza indirgenmiştir. Yenileme hızı 120 hz’dir. Ön kamera özelliği ise yine en iyi versiyonu ile karşımıza çıkmaya devam etmektedir. 20 megapiksel çözünürlüklü ön kamera sistemi mevcuttur.

Redmi K50 Pro ana kamera özelliği de dikkat çekmektedir. Ana kamera çözünürlüğü 108 megapiksel, 8 megapikseel ise ultra geniş açılı kamera özelliği ve 2 megapiksel makro kamera sistemi sunmaktadır. Bu sayede müşterilerimize eşsiz bir kamera deneyimi sunmaktayız. Bu özellik sayesinde anılarınız en iyi şekilde çekebilirsiniz. Bluetooth 5.3 ve NCF desteği de sunmaktadır. Dönemin en önemli problemi olan şarjın hızlı bitmesi Redmi K50 Pro ile ortadan kalmaktadır. Müşterilerimize 120W hızlı şarj desteği sahip 5000 mAh pil özelliği sunmaktadır. Bu sayede pil ömrü daha uzun süre dayanmaktadır.

Ayrıca hızlı şarj özelliği de kullanıcıları tarafından çok sevilen bir özellik olmuştur. Redmi K50 Pro için birçok renk seçeneği de bulunmaktadır. Renk seçenekleri siyah, gümüş, mavi ve yeşil olmak üzere dört renk seçeneği bulunmaktadır. Siyah renginin arkasında parlayan buz kristalleri sayesinde çok şık bir görüntü sağlamaktadır. Redmi K50 Pro birçok güzel özelliği ile kullanıcıları tam not alan bir telefon olmuştur.

Özellikle işlemcisi ve kamerası kullanıcılar tarafından çok sevilen bir özelliktir. İşlemcinin bu denli hızlı olması birçok modelin önüne geçmesini sağlamaktadır.

Redmi K50 Pro Teknik Özellikleri

Redmi K50 Pro’nun piyasaya çıkması ile müşterilerimiz tarafından sıkça özellikleri araştırılmaya başlanmıştır. Bu özelliklerin neler olduğuna baktığımızda;

  • Ekran boyutu 6.67 inç
  • Dahili depolama 128 GB
  • Bellek 8 GB
  • Batarya kapasitesi 5000 mAh
  • Hat sayısı, çift hat
  • Hızlı şarj
  • 5G ve 4.5 G destekli
  • Suya dayanıklılık var
  • Kamera çözünürlüğü 108 MP

Redmi K50 Pro Fiyatı

Redmi K50 Pro fiyatları mağazadan mağazaya farklılık göstermektedir. Şuan ortalama 8Gb ram ve 128 GB olarak 472 dolara satışa sunulmaya başlanmıştır.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar