Kospet Tank T2 Akıllı Saat İncelemesi

Merhaba sevgili okurlar. Bugün ki yazımızda akıllı saat dünyasında hızlıca yerini alan Kospet markasına ait Tank T2 modelini inceleyeceğiz.

Akıllı saatler artık hayatımızın bir parçası oldu. Her anımızda yanımızda olduklarından bir uzantımız olarak kabul ettik. Artık yadırgamadan rahatça kullanıyoruz. Artık günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte birçok firmanın yatırım yaptığını ve giyilebilir teknoloji ürettiklerini görüyoruz. Bunlardan bir tanesi de akıllı saat markası olan Kospet’tir. Kospet sağlamlığı ön plana çıkarmak isteyen ve daha çok açık hava sporlarına olanak sağlayan akıllı saatler üretmektedir.

Kospet’in son dönemler çıkardığı ve oldukça popüler olan Tank M2, Tank X1, Tank S1 ve Tank T2 modellerinden Tank T2’yi inceleyeceğiz.

USA MIL-STD Kalitesi

Sağlamlığı ön plana çıkarma amacında olan Kospet, Tank T2 modelinde MIL-STD-810H sertifikasına sahiptir. Toza, suya, çarpmaya karşı dayanıklı olup tüm açık hava etkinliklerine ve zorlu koşullara dayanıklılığı kanıtlanmıştır. Birçok zorlukla doğrudan yüzleşmenize yardımcı olmayı vadediyor. Ayrıca 5 ATM basınca dayanıklı ve IP69K su geçirmezlik sertifikasına da sahiptir.

Sporcu Dostu

70 farklı spor moduyla birlikte seçeneğiniz spor moduyla size eşlik etmekten keyif duyar. 70 adet spor modundan da koşma, yürüyüş, bisiklet, zıplama, kondisyon aleti ve kürek çekme sporlarını otomatik algılayarak spor ölçümlerinizi yapmaya başlar.

Sağlık Gözetmeni

Tank T2 uykunuzu egzersiz durumu ve kalp atış hızı gibi çeşitli boyutlarda izler ve değerlendirir. Ayrıca uyku kalitenizin doğru bir şekilde analiz edilmesini sağlar ve buna göre, kısa şekerlemelerde bile kapsamlı veriler üretir.  Ne kadar Ram uykusu, ne kadar derin uyku, ne kadar hafif uykudaydınız bu verilerinizi ölçer.

BioTracker PPG optik sensöründen yararlanarak kalp atış hızı, nabız ve kan oksijenini ölçümünü yapabiliyorsunuz.

Sesli Görüşme

Kospet Tank T2 bluetooth ile telefonunuza bağlanır. Bu bluetooth bağlantısı sayesinde saat üzerinden sesli görüşme yapabiliyorsunuz. HI-FI teknolojisine sahip olduğundan yüksek kalitede mikrofona sahiptir. Bu sayede dışarıda bile saat üzerinden görüşme yaparken sesini karşı tarafa rahatça gidiyor. Hoparlör sesi de gayet iyi. Gelen aramalarda karşı tarafı net bir şekilde duyabiliyorsunuz. Görüşme esnasında isterseniz hoparlörün sesini açıp kısma imkânınız var.

Her Zaman Açık Ekran

Kospet Tank T2 sahip olduğu amoled ekran ile saat kadranında çok net bir görüntü sunuyor. Amoled ekranı sayesinde dokunmatik hassasiyeti de oldukça başarılı, ayrıca her zaman açık özelliğine sahiptir. Her zaman açık özelliğini açtığınızda saat ekranı hiç kapanmıyor ve seçmiş olduğunuz temaya göre saatinizi sürekli görebiliyorsunuz.

İsterseniz de her zaman açık ekranı kullanmayabilir ve bileğinizi döndürdüğünüzde ekranı açabilirsiniz. Her zaman açık ekranlar için şunu belirtmekte fayda vardır; sürekli enerji tükettiği için şarj tüketiminiz oldukça artar.

Kordon

Kospet Tank T2 standart olarak siyah renkli kauçuk kordonuyla birlikte gelmektedir. Sahip olduğu kordon son derece sağlamdır. Dirençlere, suya, toza, kire vb şartlara karşı dayanıklı ve nefes alabilen yapısıyla cildinizin dostudur.

Kospet Tank T2 değişebilen kordon sistemine sahiptir. Tarzınıza uygun beğendiğiniz farklı kordonlarla da kullanabilirsiniz. Kospet’e ait diğer kordonları seçebilirsiniz. Mıknatıslı ve çift renge sahip kırmızı-siyah ve turuncu-sarı kordonuyla görünüşte bir adet saat kordonunuz olabilir fakat çift yapısı sayesinde iki kordonunuz olmuş oluyor.

Bunların dışında çelik kordonu da vardır. Klasik görünüm sevenlerin bir numaralı tercihi çelik kordon olacaktır. Koyu ve açık renge sahip iki farklı çelik kordonu da vardır.

Kospet Tank T2 Genel Hatlarıyla Özellikleri

  • ABD MIL-STD Sertifikalı
  • 5ATM ve IP69K Sertifika
  • 1,43″ AMOLED Ekran
  • Akıllı Tanıma 6 adet spor modu tanıma
  • Gelen Bildirimleri Görüntüleme
  • Uyku Takibi
  • Nabız/Tansiyon Ölçümü
  • Her Zaman Açık Ekran
  • 70 Farklı Spor Modu
  • Uzaktan Kamera Kontrol
  • Müzik Kontrol

Kospet Tank T2’yi telefonunuza indirdiğiniz Kospet Fit uygulamasıyla birlikte eşleştiriyorsunuz. Kospet Fit uygulaması üzerinden akıllı saatinizin bildirim ayarlarını yapabilir, ölçüm ayarlarınızı yapabilir, rehber senkronizasyonunuzu vb yapabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden akıllı saatinizin kadran temasını seçebileceğiniz gibi yazılım güncellemesini de yapabiliyorsunuz.

Kospet Tank T2 Kutu İçeriği

  • Saat
  • Kordon
  • Şarj Aleti
  • Kullanım Kılavuzu
  • Ekran Koruyucu

Yazar Hakkında

Benzer yazılar